PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

DESIGN URBAN

ROBOT_SITE-01

Total 91 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Roboplastic – grup de inițiativă

Cu Roboplastic vrem să transmitem o experiență completă în procesul reciclării plasticului.

Nu ne propunem să “salvăm lumea” prin reciclare industrială, ci prin creșterea conștiinței colective privind necesitatea reciclării.

Instalația noastră va prelua plasticul din partea utilizatorilor, îi va testa componența, îl va mărunți, îl va topi, îl va injecta într-o matriță și ulterior va “dărui” obiectul astfel obținut.

Acum, prioritatea noastră este producerea mecanismului de prelucrare a plasticului și presupune testare multiplă, prototipare și manufactură. Majoritatea resurselor proiectului se îndreaptă acum către acest subansamblu al Roboplastic.

Vrem însă să oferim utilizatorilor o cât mai bună interacțiune cu instalația. Interacțiunea se bazează pe procese de comunicare între om și robotul nostru de reciclare.

Resursele suplimentare ne-ar permite să implementăm o interfață care să ofere o experiență unică. Vrem să folosim camere video augmentate care, împreună cu un algoritm de recunoaștere al formelor, vor putea determina natura obiectelor predate de utilizator. Totodată, am putea implementa un touchscreen, un sistem audio pentru persoane cu dizabilități și un sistem de lumini care să permită interacțiunea pe timp de noapte.

Cu ajutorul vostru robotul nostru va deveni mai inteligent, mai convingator și mai prietenos!

Total 91 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI