PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

BURSE
DE EXCELENȚĂ

Razvan Popescu 3

Total 11 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Răzvan Andrei Popescu

Răzvan are 14 ani și a început studiul violoncelului la 10 ani, la clasa doamnei profesoare Violeta Tuță-Popescu, care l-a ghidat cu mare dăruire muzicală de-a lungul acestor ani.

Premiat la numeroase concursuri de interpretare instrumentală naționale, din care amintim, pentru anul 2016, Premiul I la Concursul Național Marele Premiu al Palatului Național al Copiilor, secția corzi grave- violoncel, și Premiul I la Concursul Național de Interpretare Muzică Clasică, Răzvan este nerăbdător sa-și continue formarea în cadrul Liceului de Muzică George Enescu, la care se pregătește să dea admitere anul acesta.

Bursa primită deja prin programul „Mobilizăm excelența” l-a ajutat pe Răzvan în achiziționarea unui violoncel performant, care îi va fi prieten fidel în anii ce vin. Experiența ca membru al Orchestrei Școlii Gimnaziale de Artă nr. 5 și al Orchestrei Altissimo, i-a trezit dorința de a face parte dintr-un cvartet care să dea concerte în fața publicului iubitor de muzică.

Formarea sa ca violoncelist, studiul necesar pentru a deveni cât mai bun implică multă muncă și necesită o pregătire cât mai bună. Obținerea finanțării suplimentare i-ar permite să participe la masterclass-uri de violoncel, să-și achiziționeze partituri, accesorii pentru violoncel sau să participe la concursuri naționale sau internaționale de profil.

Pe Răzvan îl puteți asculta aici: www.youtube.com/watch?v=qzJGMJxq_pU

Total 11 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI