PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

BURSE
DE EXCELENȚĂ

Marculescu MOB120716 _O0I5995

Total 115 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Mihaela Mărculescu

Mihaela are 16 ani și este cea mai titrată junioară a generației sale (anii 2000-2002), unul dintre talentele ce promit a duce mai departe rezultatele frumoase cu care ne-a obișnuit tenisul feminin românesc de-a lungul timpului.

A început să practice tenisul la 7 ani și de atunci a obținut titluri de Campioană Națională la simplu, dublu, echipe pe fiecare categorie de vârstă, a urcat pentru prima dată echipa de juniori 14 ani a României pe podiumul unui Campionat Mondial, a luptat în fiecare an sub tricolor în competiții europene și internaționale, a câștigat numeroase titluri internaționale la turnee pentru copii și juniori, a jucat pe aproape toate meridianele globului, din Florida până în Australia. Mihaela și-a dedicat toată copilaria muncind cu tenacitate, perseverență și fără pauză pentru a urca pe cele mai înalte poziții ale clasamentelor mondiale.

Acum este sportiva româncă, din anul ei de vârstă, cea mai bine clasată între junioarele lumii până în 18 ani. Anul acesta dorește să joace turneele de Grand Slam ale junioarelor și să înceapă turneele profesioniste de senioare. Pentru asta, trebuie să se pregătească zi de zi și să se deplaseze la cât mai multe turnee pentru a obține rezultatele și punctele necesare acestor obiective. Finanțarea suplimentară de 10.000 lei o ajută să-și împlinească visele.

Total 115 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI