PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

DESIGN URBAN

little_improvements

Total 148 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Little Improvements – Asociația BAZA

Conectăm galeria Kretzulescu cu parvis-ul bisericii prin montarea unei scări temporare în interaxul arcadei. Scara va fi mai mult decât un element de legătură, va deveni spațiu public la rândul ei: loc de întâlnire, de stat, de citit, de băut cafeaua, de lansat cărți și făcut poze de nuntă, element natural integrat acțiunilor celor care au micile magazine în portic și utilizatorilor spațiului. În plus, reamenajăm spațiul verde adiacent și curățăm vitrinele nefolosite. Astfel aducem semnificație actuală locului deja valoros istoric şi patrimonial, integrând ansamblul monahalo-comercial în circuitul cultural al Bucureştiului.

Avem nevoie de finanțarea suplimentară pentru realizarea și amplasarea unei rampe care să permită accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii. Trecerea dinspre trotuarul Căii Victoriei înspre colonada comercial-culturală a Galeriei Kretzulescu se face acum prin două accese, o arcadă și un balconetto, amândouă însă racordate cu câte trei trepte. Diferența de 45 de cm este dificil surmontabilă de persoanele cu dizabilități locomotorii.

În plus, alegerea din acest an a Palatului Kretzulescu drept locație pentru Art Safari 2017, cel mai mare eveniment de artă din țară, va crește vizibilitatea proiectului integrând perfect traseul nou.
Cu ajutorul vostru, vom putea inaugura scara și rampa în aceeași perioadă cu deschiderea expoziției, 19 mai 2017.

Total 148 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI