PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

BURSE
DE EXCELENȚĂ

gabi pavel 5

Total 158 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Alexandru Gabriel Pavel

Gabriel are 14 ani și este floretist. Prin muncă și talent, dovedește că performanța se poate obține. Nu este de ajuns să fii campion național, trebuie să te întreci și cu sportivi de aceeași vârstă din alte țări.

În luna iunie 2016, a încheiat participarea la Campionatele Naționale, categoriile de vârsta – copii, obținând 2 titluri de Campion, 3 locuri II și 5 locuri III. Din luna octombrie a anului trecut, participă la competițiile de cadeți (17 ani), primul obiectiv propus fiind selecția în lotul național de cadeți și juniori. Al doilea obiectiv este participarea la Campionatele Europene de Cadeți, iar peste 2 – 3 ani medalie la Campionatul European de Cadeți. Pentru îndeplinirea obiectivelor pe care și le-a propus, are nevoie de să participe la cât mai multe concursuri, cu cât mai mulți adversari valoroși, pentru a-și îmbunătăți exprimarea tehnico – tactică pe planșă.

Pentru a-și realiza visul – MEDALIA OLIMPICĂ – are nevoie de încredere, pregătire, motivație și susținere financiară, iar bursa suplimentară l-ar ajuta în acest sens.

Total 158 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI