PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

BURSE
DE EXCELENȚĂ

Fabian1

Total 339 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Fabian Răschitor

Fabian este elev în clasa a VIII-a a la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din București. Studiază baletul de la 4 ani, iar visul lui cel mare este să aibă o carieră internațională și să danseze pe cele mai mari scene ale lumii. Pentru asta are nevoie de pregătire la cele mai înalte standarde și participare la stagiile de pregătire oragnizate de școli renumite din Europa.

Fabian a intrat în activitatea competiționala în 2011, iar până în prezent a câștigat numeroase premii naționale și internaționale, culminând cu Olimpiada Națională de Coregrafie – locul I, Young Stars Ballet Competition – Sibiu 2016, unde a câștigat premiul I la balet și 2 premii III la dans contemporan, alături de burse de studii la școli de prestigiu, cum ar fi: Zurich Dance Academy, National Conservatory Dance School, Ballet State School Berlin, Ballet School Basel. A participat și la Youth America Grand Prix, unde a câștigat o bursă la Școala de balet a Operei din Paris și s-a calificat la finala mondială din New York.

Extra-finanțarea i-ar oferi sprijinul necesar pentru a-și continua pregătirea și ar acoperi o parte din costuri pentru costume, deplasarea și cazarea la concursuri și stagii de pregătire.

Îl puteți urmări pe Fabian aici: www.youtube.comwatch/?v=hUmKi9tBfJ0&feature=youtu.be

Total 339 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI