PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

EDUCAȚIE URBANĂ

cervantes_Ilustrare sugestiva

Total 837 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Cervantes sub soare

Vă place distribuirea tradițională din camerele mult prea aglomerate și sufocante, unde gândurile săltărețe se ofilesc, pe care îndrăznim să le numim “săli de clasă”?

Nouă nu, tocmai de aceea vrem să schimbăm acest lucru în şcoala noastră. Precum multe alte școli, liceul nostru suferă de lipsă de spațiu. În consecinţă, pe lângă un proiect care să răspundă acestor nevoi, ne-am propus şi o modernizare serioasă de principii, de moduri de interacţiune între elevi, între elevi şi profesori, de „schimbare de peisaj” într-un sistem de stat.

„Pasul către viitor” propus de clasa a IX-a A, de la Liceul Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes, constă în crearea unor module de clase mobile, care se amplasează în curtea şcolii, ajutându-i pe elevi să profite de soare, de ore în aer liber, de locuri nonformale în care se pot desfăşura orele de dirigenţie, sport, muzică sau arte plastice. Clasa mobilă poate fi folosită şi pentru proiecţii pe calcanul din curtea şcolii. Este un soi de „on-line fizic” pentru elevi, unde vom încuraja schimburi culturale, circulaţie de idei, schimburi de cărţi sau informaţii.

Modulele vor conţine o tablă şi instrumente de scris, scaune pliabile, sisteme de simeze, planşete de desen, şevalete, copertină sau accesorii pentru orele de sport.

Proiectul este pentru noi toţi, o comunitate care vrea să crească „sub soare”!

Filmul proiectului îl puteți urmări aici: https://youtu.be/F731kz9Yd8E

Total 837 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI