PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

EDUCAȚIE URBANĂ

imagine prezentare 3

Total 449 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

BIBLIOTECA: Drumul spre cunoaștere!

Noi, elevii claselor a VI-a A și a VI-a C, de la Școala Gimnazială 92, în cadrul proiectului ,,De-a arhitectura în școala mea”, am format o echipă și dorim să vă prezentăm ce vrem să realizăm.

În primul rând, școlii noastre îi lipsește un spațiu de socializare, un spațiu în care să lucrăm împreună la proiecte și un loc de relaxare pe care să-l folosim nu doar în timpul pauzelor. În al doilea rând, am descoperit că biblioteca școlii este un spațiu ideal pentru cunoaștere unde putem găsi noi moduri de a comunica între noi.

În cadrul proiectului ne-am gândit la lucrurile pe care am putea să le schimbăm, să le adăugăm și să le îmbunatățim în interiorul bibliotecii. Deoarce încăperea este prea rece, am putea să zugrăvim și să dăm pereților puțină culoare. Creând un nou sistem de dulapuri pentru rearanjarea cărților pe rafturi vom economisi spațiu. Pentru spațiul câștigat vom amenaja o zonă cu pernuțe, băncuțe și scaune.

Rezultatele proiectului nostru vor fi pozitive și avantajoase: câștigarea spațiului de socializare în bibliotecă, desfăsurarea unor proiecte în această sală, atragerea persoanelor către cunoastere (elevii cei mici pot veni să-și dezvolte cunoștințele, iar elevii cei mari pot studia după ore).

Propunerea noastră de îmbunătățire a bibliotecii ne va atrage spre cunoaștere și noi prietenii!:)

Filmul proiectului îl puteți urmări aici: https://youtu.be/f6n4qc4CaXk
Legendă foto:
1-birou bibliotecară și rafturi cărți
2-zonă studiu colectiv
3-rafturi pentru depozitarea materialelor folosite la proiecte
4,5,6-zonă studiu individual (băncuțe, rafturi cărți, fotolii tip puf)
7-rafturi cărți de împrumut

Total 449 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI