PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

DESIGN URBAN

Materials Library_ro-14 copy

Total 24 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Biblioteca de Materiale – Asociația Nod Makerspace

Mater este prima bibliotecă de materiale din România. Un spațiu dedicat pentru makeri, designeri, arhitecți, inventatori, ingineri, artiști, liceeni, școli profesionale, studenți, universități de profil (arhitectură, arte, design, construcții, politehnică).

10.000 de materiale expuse, strânse în primul an de la producătorii și distribuitorii de materiale ce vor organiza seminarii de specialitate pentru membrii Bibliotecii.

Pe termen mediu, proiectul urmărește ca tehnologia VR (simulări virtuale) să fie disponibilă în cadrul bibliotecii pentru toți utilizatorii.

În paralel, spațiul va funcționa ca un loc de co-working pentru cei care accesează biblioteca.

Cu cei 10.000 lei vom putea aduce în Biblioteca de Materiale 100 de materiale inovatoare, noi pentru piața de materiale și de design din România. Ele vor servi ca inspirație pentru industriile creative, iar materialele noi vor fi și obiect de studiu și de experiment.  Alegerea acestor materiale se va face împreună cu Școala Doctorală UAUIM Materiale și cu parteneri internaționali, astfel încât  să aibă impact asupra utilizatorilor bibliotecii.

Total 24 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI