PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

BURSE
DE EXCELENȚĂ

DSC03077 - Copy

Total 983 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Andrei Mircea Anghel

Mă numesc Andrei și practic înotul de aproape 12 ani. În anul 2016, am participat la Campionatul Țărilor Balcanice și am obținut locul 2 la proba de 50m spate și titlul de campion balcanic la proba de 100m spate. Sunt multiplu medaliat în concursurile naționale și internaționale la care am participat în anul care a trecut.

Bursa pe care deja am primit-o prin Programul „Mobilizăm excelența” a fost un real sprijin în pregătirea mea din acest an. Am fost mândru că am fost selectat printre bursieri și am aplicat pentru că sunt conștient de costurile pe care le-au susținut până acum parinții mei.

Concursul cel mai important al acestui an competițional este Campionatul Mondial de la Budapesta și visul meu este să mă calific. Șansa de a-mi realiza baremul este condiționată de participarea la cât mai multe concursuri importante. Sunt în primul an în care îmi măsor forțele cu seniorii și am ca obiectiv principal, atingerea unui timp competitiv chiar de la primul Concurs Național de seniori ce va avea loc în luna martie, la Bacău. Finanțarea suplimentară m-ar ajuta să particip la cât mai multe dintre aceste concursuri.

Alte proiecte importante pentru mine în acest an sunt Bacalaureatul și admiterea la facultate. Și acestea necesită o pregătire școlară temeinică.

Total 983 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI