PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

BURSE
DE EXCELENȚĂ

4801292

Total 686 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Andreea Ramona Voicu

Andreea are 13 ani, face patinaj artistic de la 7 ani și are rezultate excepționale, atât în țară, cât și în străinătate. Până în prezent, a participat la peste 43 de competiții și a câștigat 39 dintre acestea. Acum face parte din lotul național și se pregătește intens pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud și la Campionatul Mondial de Juniori.

Așa cum spune chiar ea, „… vreau să vă conving că patinajul artistic este cel mai grațios sport, că eu sunt o sportivă cu multe rezultate și că aș face orice ca să îmi ating visul, acela de a reprezenta România în cele mai înalte competiții. Sunt dispusă să muncesc mult și nu consider că asta însemnă vreo obligație sau sacrificiu. Eu pot să mă antrenez multe ore, chiar dacă unii ar spune că este obositor sau plictisitor, mie îmi place, eu iubesc să fiu în patinoar sau în sala de antrenament.

Întrucât costurile echipamentului, pregătirii specifice și deplasările la competițiile internaționale sunt foarte mari, cei 10.000 lei în plus îi oferă sprijinul necesar pentru a participa la competițiile din acest sezon și din următorul.

O puteți urmări pe Andreea aici: youtube.com/watch?v=jwg8XjsPdtI 

Total 686 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI