PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

BURSE
DE EXCELENȚĂ

215 (47)

Total 156 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Andreea Iuliana Țăruș

Andreea este elevă în clasa a-VII-a la Liceul de coregrafie ”Floria Capsali”, unde, sub îndrumarea unor profesori extraordinari, se îndreaptă dansând cu zâmbetul pe buze spre marile scene ale lumii. La competițiile la care a participat până acum a câștigat locul I, Marele Premiu al Concursului, sau „The Best Female Dancer”, atât la dans clasic cât și la dans contemporan. A fost invitată să devină elevă a mai multor școli din Europa sau să participe la finalele internaționale ale concursurilor de balet, dar costurile deplasărilor au depășit posibilitatile financiare ale familiei.

Cu sprijinul bursei deja primite prin programul „Mobilizăm excelența”, Andreea a participat în noiembrie 2016 la cea mai importantă competiție de balet pentru copii și tineret din Europa: YOUTH AMERICA GRAND PRIX, la Paris. La categoria ei de vârstă, au fost 137 de concurente din 21 de țări, dar a obținut Locul I la balet clasic și s-a clasat in TOP 12 la dans contemporan, deși era printre cele mai mici participante.

Andreea s-a calificat în marea finala de la New York la dans clasic, dans contemporan și Pas-des-deaux. Finanțarea suplimentară o ajută să participe anul acesta la această finală și la alte competiții internaționale de balet, căci anul trecut nu a reușit să ajungă din lipsa fondurilor necesare.

Pe Andreea o puteți urmări aici: https://www.youtube.com/watch?v=Z8rU7HZycVg

Total 156 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI