PAGINA DE VOT INDIVIDUAL

BURSE
DE EXCELENȚĂ

foto-10

Total 451 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Amalia Dumitru

Mă numesc Amalia, am 13 ani și sunt floretistă în cadrul clubului CSTA București, unde practic acest sport de la vârsta de 8 ani. Deși am 4 antrenamente pe săptămână, am rezultate bune și la școală (9.66 medie anuala), astfel că dupa orele de curs stau la „Școala după Școală și apoi merg la sala de antrenament. Acesta este programul meu zilnic.

Sunt o fire veselă, îmi plac călătoriile, mai ales excursiile la munte, îmi plac jocurile de logică și îmi fac temele cu plăcere. Când ies în parc cu prietenele mele, jucăm volei sau tenis. Dar sunt și ambițioasă, muncitoare și pun suflet în tot ceea ce fac. Mă bucur de rezultatele bune, dar și când dau greș mă supăr și îmi promit să nu mai greșesc.

Bursa suplimentară îmi va oferi șansa de a participa la cele mai bune competiții naționale și internaționale, rezultatele mele contând în clasamentul internațional. Participând la competiții diverse îmi voi putea îmbunătăți și bagajul tehnic. Sper ca parcursul meu sportiv să fie cât mai lung cu putință și să ajung o mare campioană .

Total 451 vot(uri).

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Autentifică-te ca să votezi!

 

VOTEAZĂ ȘI